MultiPHP manager

MultiPHP manager - Όποια php και να χρειάζεστε είναι εδώ!

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Πόσες φορές δεν βρεθήκατε σε δίλημμα ή προβληματισμό με τη χρήση της τελευταία έκδοσης της php από τον host σας?
Πόσες φορές χρειαστήκατε την τελευταία έκδοση της PHP και δεν μπορούσατε να την έχετε?

Η HostPlus βάζει τέλος στα προβλήματα αυτά με το MultiPHP manager

Με διαθέσιμες εκδόσεις PHP 4.4, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4 και 8.0 κανένας συνεργάτης μας, δεν θα μείνει ανικανοποίητος.
Εάν το CMS ή το script που έχετε είναι κάποια παλιά έκδοση ( φυσικά το καλύτερο και ασφαλέστερο είναι να είναι πάντα ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση ) ή σας βγάζει κάποια μηνύματα λάθους σε κάποιες σελίδες καλό θα ήταν να επιλέξετε κάποια έκδοση μικρότερη της php 5,6 πχ η 5,2 είναι συμβατή σχεδόν με το 95% των Joomla 2.5.x.

Εάν όμως θέλετε να τρέξετε κάτι νέο και σύγχρονο πχ Joomla ή Wordpress ή php 7.3 είναι ότι καλύτερο.

Τον MultiPHP Manager θα τον βρείτε στο Cpanel σας στην ενότητα Software > MultiPHP Manager

Διαβάστε περισσότερα: MultiPHP manager - Όποια php και να χρειάζεστε είναι εδώ!

Προστάτεψε το site σου με reCAPCHA

Προστάτεψε το site σου με reCAPCHA

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Προστάτεψε το site σου με reCAPCHA


Κάθε webmaster μισεί τo spamming και τα bots και αυτό γιατί μπορούν να ρίξουν την ποιότητα ενός site, να κάνουν παρεμβολές στην επίδοσή του ή ακόμα και να “εισβάλλουν” στις φόρμες και στα σχόλια.
Ποιος είναι ο τρόπος λοιπόν να τα αποφύγεις; reCAPTCHA είναι η απάντηση.

Το Completely Automated Public Turing Test to Tell Computers and Humans Apart ή πολύ απλά CAPTCHA, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να μπλοκάρεις τα bots και να αποφύγεις το spamming στη σελίδα σου και ευτυχώς, δεν είναι δύσκολο να το εγκασταστήσεις.

Βέβαια, έχει ένα μειονέκτημα. Ο χρήστης χρειάζεται να γράψει αυτό που ζητάει το CAPTCHA, ώστε να ταυτοποιηθεί ότι δεν είναι ρομπότ και αυτό είναι αρκετά χρονοβόρο. Για να περιορίσει λοιπόν το πρόβλημα αυτό η Google, έκανε πραγματικότητα το 2009 το reCAPTCHA.

Το πλεονέκτημα του reCAPTCHA έναντι των άλλων CAPTCHA είναι ότι δε χρειάζεται ο χρήστης να μπει στη διαδικασία να γράψει κάποιο κείμενο. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να κλικάρει στο σχετικό πεδίο ώστε να επιβεβαιώσει ότι… είναι άνθρωπος και όχι bot.
Αν το reCAPTCHA καταλάβει κάτι περίεργο, μπορεί εκτός από αυτό το “κλικ” στο σχετικό πλαίσιο, να ζητήσει να αναγνωρίσει ο χρήστης μερικές εικόνες. Για παράδειγμα, θέτει μια ερώτηση όπως “σε ποια από αυτές τις εικόνες βλέπετε πινακίδα” και ο χρήστης επιλέγει ανάλογα.

Το reCAPTCHA έχει γίνει πλέον

Διαβάστε περισσότερα: Προστάτεψε το site σου με reCAPCHA

Νέα έκδοση Joomla 3.9

Νέα έκδοση Joomla 3.9

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ελαχιστοποιήστε τη δουλειά των απαιτήσεων για την προστασία δεδομένων

Η συμμόρφωση μόλις έγινε εύκολη

Πρέπει οι χρήστες να συνεναίσουν στην πολιτική ιδιωτικότητάς σας, ή/και στους όρους χρήσης σας; Με την έκδοση 3.9 του Joomla, όλα γίνονται αυτόματα. Εύκολα και απλά, ρυθμίστε τις βασικές σας φόρμες ώστε να ζητούν συναίνεση προτού συλλέξουν προσωπικά δεδομένα. 
Μπορείτε επίσης, να ορίσετε την ημερομηνία λήξης της συναίνεσης. Το σύστημα θα σας ειδοποιήσει, ώστε να επικοινωνήσετε με τους χρήστες σας για την ανανέωση της συναίνεσης.
Εντοπίστε τις συναινέσεις των χρηστών, διαχειριστείτε πιθανές αλλαγές στην πολιτική του ιστοτόπου σας, και άλλα πολλά, μόνο με μια ματιά στον πίνακα διαχείρισης.

Αιτήματα Χρηστών για Πληροφορίες; Πανεύκολο.

Καλώς ήλθατε σε μια νέα ροή εργασιών

Εντοπίστε και διαχειριστείτε άψογα πληροφορίες πρόσβασης ή αιτήματα μετακίνησης από τους χρήστες σας. Μόλις ο χρήστης σας δημιουργήσει ένα νέο αίτημα, απλώς συνδεθείτε και εξάγετε ή/και διαγράψτε, τα προσωπικά του δεδομένα.
Τα αιτήματα των χρηστών για διαγραφή, διαχειρίζονται αυτοματοποιημένα, ανωνυμοποιώντας όλα τα προσωπικά δεδομένα, χωρίς εσείς να κάνετε κάτι. 
Δεν θα ξεχάσετε ποτέ ένα αίτημα. Απλώς ρυθμίστε το Joomla 3.9 για να σας το θυμίσει.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα έκδοση Joomla 3.9

Σελίδα 1 από 4

Copyright © 2007 - 2022 HostPlus ltd. All rights reserved.
No Internet Connection