Δώσε όνομα στην ιδέα σου!

"Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε τη ζωή εύκολη"

 Γιατί να μας επιλέξεις για το site σου?

Η HostPlus ltd αναλαμβάνει την κατασκευή, συντήρηση, τροποποίηση και επανασχεδιασμό, δυναμικών websites.

Ένα εύχρηστο και αποδοτικό website σημαίνει ότι φροντίζουμε να :

 • Κάνουμε πιο απλή την συντήρηση του website σας ξεχωρίζοντας το περιεχόμενο από το layout
 • Λειτουργούν γρήγορα ακόμη και από εναλλακτικές συσκευές πρόσβασης π.χ κινήτα τηλέφωνα, tablets κ.α
 • Παρέχουμε συμβουλές για το μενού πλοήγησης, καθώς και το περιεχόμενο της κάθε σελίδας πραγματοποιώντας ανάλυση του προφίλ σας.
 • Παρέχουμε συμβουλές για το γενικό στήσιμο του website σας πραγματοποιώντας έρευνα και ανάλυση του ανταγωνισμού σας.
 • Οι σελίδες μας να είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.
 • Λειτουργούνε σωστά με όλους τους browsers.
 • Είναι γρήγορες, αποδοτικές και με υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
 • Κατασκευάζετε με τέτοιο τρόπο από εμάς ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό με οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιούνε οι επισκέπτες σας. Εάν βέβαια έχετε δικές ιδέες για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας θα χαρούμε να την κατασκευάσουμε σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις, συμβουλεύοντας σας πάντα για τυχόν προβλήματα του σχεδιασμού που επιθυμείτε.
 • Μέγιστη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης. Εάν στις μηχανές αναζήτησης αρέσει ο σχεδιασμός και η δομή της ιστοσελίδας σας τότε σε σχετικές αναζητήσεις θα έχετε πολύ υψηλή θέση ανάμεσα στα αποτελέσματα. Βέβαια εφόσον οι όροι αναζήτησης που σας ενδιαφέρουν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί (κάτι που συναντάμε όλοενα και σε περισσότερους τομείς δραστηριότητας) τότε χρειάζεστε ένα ολοκληρωμένο πακέτο βελτιστοποίησης κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης το οποίο και φυσικά μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας παρέχουμε.
 • Γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.
 • Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που μπορείτε εύκολα να ανανεώνετε μέσω Ελληνικής διαχείρισης.

Πιστεύουμε και επενδύουμε σε συνεργασίες με διάρκεια και η ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με το κόστος είναι τέτοια που δε θα σκεφθείτε ποτέ να πάτε αλλού!

Ανεξάρτητα από τα χρήματα που θέλετε να επενδύσετε για τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας η HostPlus ltd είναι ο συνεργάτης που θα αξιοποιήσει τα χρήματά σας για να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ανάλογα με τις δραστηριότητες σας θα σας εξηγήσουμε τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνει η ιστοσελίδας σας ενώ ταυτόχρονα θα σας αναλύσουμε τι ακριβώς μπορείτε να πετύχετε με τη νέα σας διαδικτυακή παρουσία.

Υποστήριξη από την HostPlus ltd πριν και μετά την κατασκευή

Ακόμη και αν οι ανάγκες σας καλυφθούν μόνο με την κατασκευή του website σας η σχέση σας με την HostPlus ltd δεν τελειώνει εκεί.
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να λύσουμε απορίες σας, να καλύψουμε πρόσθετες ανάγκες σας ή για να παρέχουμε άλλες υπηρεσίες που χρειάζεστε.

24 ώρες το 24ώρο μέσω τηλεφώνου στο 210 300 1234, email ή Help desk είμαστε δίπλα σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κατασκευής website;

Η έδρα της επιχείρησης δεν παίζει κανένα ρόλο.
Όπου και να βρίσκεται η επιχείρηση, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο σας.

Ένα website επιτρέπει όχι μόνο τη διεύρυνση της πελατείας, αλλά και την υπέρβαση των περιορισμών στα ωράρια λειτουργίας, γιατί μπορούν να να σας βρούν όλο το 24ώρο 365 ημέρες το χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, τα πλεονεκτήματα μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο είναι:

 • Ευρεία γεωγραφική κάλυψη.
  Η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί σε πελάτες που βρίσκονται παντού, χωρίς τη σύσταση τοπικού υποκαταστήματος.
 • Ελαχιστοποίηση της προμηθευτικής αλυσίδας.
  Ο προμηθευτής μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στον πελάτη, χωρίς την ανάμειξη «ενδιάμεσων».
 • Μείωση λειτουργικού κόστους.
  Η μείωση του λειτουργικού κόστους οφείλεται στο γεγονός ότι η επιχείρηση μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες με ελάχιστο κόστος. Επίσης, όσο αυξάνεται ο αριθμός των πελατών σας τόσο μειώνεται το συνολικό κόστος εξυπηρέτησης αυτών.
 • Συνεχής λειτουργία.
  Το διαδίκτυο είναι ίσως τα μοναδικό κανάλι εξυπηρέτησης πελατών που επιτρέπει την πραγματοποίηση αγορών οποιαδήποτε στιγμή το 24ώρο από την άνεση του σπιτιού μας.
 • Εργαλείο Marketing.
  Η επιχείρηση μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του διαδικτύου για προσφορές, διαχείριση και ενημέρωση πελατών, στατιστικά στοιχεία πρόσβασης και πωλήσεων. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σάς φέρνει πιο κοντά στους πελάτες σας, αφού μπορούν να έχουν κατευθείαν πρόσβαση στις πληροφορίες που παρέχετε. Ακόμη, σας προσφέρει τη δυνατότητα ανάλυσης της αγοράς, αξιοποιώντας την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών.

Δυναμικές Ιστοσελίδες; Γιατί;

Ιστοσελίδες δυναμικού περιεχομένου που ενσωματώνουν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις σύγχρονες προδιαγραφές που προτείνει η GOOGLE και οι άλλες μηχανές αναζήτησης.

Συνεπώς οι ιστοσελίδες αυτές ευνοούνται και προβάλλονται πρώτες στις μηχανές αναζήτησης σαν την GOOGLE.

Έτσι αυξάνεται άμεσα ο αριθμός των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας και αυτό οδηγεί στην αύξηση των πωλήσεων που επιτυγχάνονται μέσα από την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

 • Έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε εσείς λέξεις-κλειδιά και εκφράσεις που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και για τα οποία επιθυμείτε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της Google.
 • Σας παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας, εύκολα και γρήγορα, αλλαγές στα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σας. Αλλάζετε, διαγράφετε ή προσθέτετε νέες κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε κάθε χρονική περίοδο.
 • Καταχωρείτε νέα προϊόντα με πλήρη χαρακτηριστικά και φωτογραφίες σε ένα λεπτό ενώ ανά πάσα στιγμή πολύ εύκολα αλλάζετε τα χαρακτηριστικά τους όπως τιμή, περιγραφή, φωτογραφίες.
 • Καταχωρείτε και μορφοποιείτε κείμενα on-line με τον πολύ εύκολο κειμενογράφο που ενσωματώνεται στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένων τις ιστοσελίδας σας. Επίσης πολύ εύκολα και γρήγορα τα συνοδεύεται με φωτογραφίες προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Αλλάζεται τη «βιτρίνα» της πρώτης σελίδας σας επιλέγοντας όποτε θέλετε διαφορετικά προϊόντα που επιθυμείτε να προβάλλονται σε κάθε χρονική περίοδο. Έτσι προωθείτε προϊόντα-κράχτες, φτιάχνετε και προβάλλετε προσφορές κτλ.
 • Το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε οποιαδήποτε στιγμή στην πρώτη σελίδα, πληροφορίες για τους πελάτες σας, νέα και ανακοινώσεις που αφορούν την επιχείρησή σας.
 • Η ιστοσελίδα ενσωματώνει ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή προβολή της επιχείρησή σας με στοιχεία και φωτογραφίες που μπορείτε να αλλάζετε μόνοι σας κάθε στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Δυναμική φόρμα επικοινωνίας με δυνατότητα Google map και επισήμανση της επιχείρισης σας στον χάρτη.
 • Αυτόματη σελιδοποίηση, άμεση ενημέρωση και δυναμική προβολή του καταλόγου προϊόντων.
 • Η σελίδα ενσωμάτωνει το κορυφαίο σύστηματο μέτρησης επισκεψιμότητας GOOGLE Analytics (πόσοι, ποιοι και τι βλέπουν τη σελίδα σας κάθε μέρα).
 • Καταχώρηση και προβολή της ιστοσελίδας σας στους πιο γνωστούς ηλεκτρονικούς κατάλογους και μηχανές αναζήτησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 • Δυνατότητα άμεσης επέκτασης της υπάρχουσας ιστοσελίδας σε ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.
 • Επίσης δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης της υπάρχουσας ιστοσελίδας με όποια επιπλέον χαρακτηριστικά επιθυμείτε ανάλογα με τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η HostPlus ltd αναλαμβάνει την κατασκευή, συντήρηση, τροποποίηση και επανασχεδιασμό, δυναμικών websites.

website1

Κατασκευή website

Η HostPlus αναλαμβάνει να δημιουργήσει το νέο ή να αναβαθμίσει το υπάρχων site σας.

Γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Με λογικό κόστος και εγγυημένο αποτέλεσμα η κατασκευή της ιστοσελίδας σας γίνετε με γνώμονα την μέγιστη απόδοση της επένδυσή σας.

WordPress logo

Κατασκευή eshop

Η HostPlus αναλαμβάνει να δημιουργήσει το νέο ή να αναβαθμίσει το υπάρχων eshop σας γρήγορα και με ασφάλεια.  Σχεδιάσουμε και οργανώνουμε την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ( eshop ), έτσι ώστε να λειτουργεί να δημιουργεί νέες πωλήσεις και πελάτες και να σας βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.
Με λογικό κόστος και εγγυημένο αποτέλεσμα η κατασκευή της ιστοσελίδας σας γίνετε με γνώμονα την μέγιστη απόδοση της επένδυσή σας.


Web Radio

Το ραδιόφωνο στα καλύτερα του !
Δημιουργούμε και αναπτύσουμε το δικό σου ραδιόφωνο.

Με ελάχιστο κόστος, σύγχρονες τεχνικές και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 300 1234

Οι servers οπου φιλοξενούνται τα Web radios, είναι μελετημένοι για να  προσφέρουν αδιάλειπτα την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και δυνατότητα εκπομπής έως 320Kbits/s

Οι υπηρεσίες Web Radio παρέχονται σε Cloud Servers που σημαίνει πως το ραδιόφωνό σου θα παίζει χωρίς διακοπές. 

Επωφελήσου από την Ελληνική IP που συνοδεύει όλα τα πακέτα, για υψηλότερη κατάταξη στα Ελληνικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Image

Joomla Logo

Specialized Joomla Hosting

Έχετε το site σας σε Joomla, ή σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε τη δημιουργία του ΔΩΡΕΑΝ;
Φιλοξενήστε το στo Joomla optimized Hosting της HostPlus σε Ελληνικούς Cloud Servers και ξενοιάστε!

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση Joomla με 1 click μέσω του Softaculous.

WordPress logo

 Specialized Wordpress Hosting

Έχετε το site σας σε Wordpress, ή σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε τη δημιουργία του ΔΩΡΕΑΝ;
Φιλοξενήστε το στo Wordpress optimized Hosting της HostPlus σε Ελληνικούς Cloud Servers και ξενοιάστε!

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και διαχείριση Wordpress με WP Toolkit ή μέσω του Softaculous.

Δωρεάν μεταφορά site με κάθε πακέτο φιλοξενίας

 

Επέλεξε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας μας και ένας εξειδικευμένος Hosting Migration Specialist από την ομάδα μας θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη μεταφορά του site σου δωρεάν, χωρίς downtime και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

Image

" Έγραψαν για εμάς "

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για εμάς ΕΔΩ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
24 / 7 / 365

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210 300 1234

ΚΙΝΗΤΟ
6936 57 27 28

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35